Afzegging DuffelCup maar we blijven toch bewegen

Tijdens deze periode zorgt het corona virus ervoor dat wij jammer genoeg niet kunnen trainen. Toch gaan wij de uitdaging aan om alle gymnasten zo goed mogelijk te laten bewegen. Daarom zullen er op verschillende dagen opdrachten en uitdagingen op de Facebook en instagram van OGK komen. Jullie doen toch ook mee?

Facebook: https://www.facebook.com/ogkduffel/
Instagram: https://www.instagram.com/ogkduffel

Gymfed heeft vanwege het corona virus ook enkele beslissingen genomen. Wedstrijden zullen namelijk voor dit seizoen niet meer doorgaan. Hierdoor voelen wij ons ook genoodzaakt om onze clubwedstrijd, de DuffelCup, te moeten afzeggen. Deze ging normaal door op zaterdag 30 mei. We kunnen namelijk ook geen wedstrijd doen als we hiervoor niet hebben kunnen oefenen. We weten dat de brieven in enkele groepen reeds werden uitgedeeld en dat er ook veel enthousiasme was om deel te nemen. Jammer genoeg moeten wij dit dus toch annuleren. We kijken wel alvast uit naar onze editie van volgend jaar en hopen jullie dan allemaal te mogen ontvangen!

Blijf vooral bewegen!

Gelijkaardige berichten