Uniek aanbod om OGK te steunen

Gouden Carolus in kistje met logo van de club

Veel verenigingen hebben het moeilijk door de coronacrisis en dat is voor OGK niet anders. Aangezien we dit jaar geen zekerheid hebben wat betreft het organiseren van evenementen, zetten we nu nog extra hard in op onze kerstverkoop.

Brouwerij het Anker biedt verenigingen de unieke kans aan om bierkisten te verkopen met daarop het logo van de club, gevuld met 1 fles Gouden Carolus Tripel en 1 fles Gouden Carolus Classic van telkens 75 cl. We bieden dit uitzonderlijk kerstcadeau aan de fantastische prijs van 20 euro per kist aan.

Lust je wel een biertje, weet je wel iemand die je een plezier kan doen met dit (kerst)cadeau of wil je gewoon onze vereniging steunen?
Reserveer dan uw kist(en) door voor 12 september 20 uur een mailtje te sturen naar met daarin de volgende gegevens:

  • naam van de gymnast/trainer
  • het aantal kisten dat je wil bestellen.

De kistjes tellen mee in je totale verkoopprijs wat betreft de prijzen van de kerstverkoop. Wanneer je een aantal kisten kunt verkopen, loopt dat bedrag al aardig op!

Het ophalen/afleveren en betalen gebeurt ook samen met de rest van de organisatie van de kerstverkoop die start in november. Het enige wat we vragen, is dat u de gereserveerde kisten dan ook daadwerkelijk aankoopt!

We kunnen enkel aan de actie deelnemen indien we minimum aan 100 reservaties geraken. Wij hopen dat het ons lukt! De reserveertijd is echter heel kort dus aarzel niet en reserveer nu reeds je kistje(s). Alvast heel hartelijk bedankt voor uw steun!

Gelijkaardige berichten