kerstverkoop2020-flyer

Kerstverkoop 2020

Dit jaar, meer dan ooit tevoren, hopen wij terug te kunnen rekenen op jullie massale steun en gaan we de uitdaging aan om een kerstverkoop te organiseren. In ons assortiment zitten nog steeds de gekende witte en rode kerststerren en de pralinéfiguurtjes. Daarnaast kunnen er nu ook zakjes gevuld met individueel verpakte mini-Lotuskoekjes, een combipakket zure en zoete snoepjes en een prachtige geschenkdoos van Jules Destrooper besteld worden.

Om jullie extra te motiveren hebben we opnieuw voor een heel mooi en groot aanbod van prijzen gezorgd.
Daarnaast kun je ook onze nieuwe clubkleding als prijs kiezen. Zelfs vanaf een aankoop van 15 euro heb je reeds recht op een prijs. We werken deze keer niet met het aantal verkochte stuks maar elke verkochte euro is een punt waard. Heb je bijvoorbeeld voor 85 euro verkocht, dan mag je voor 85 punten kiezen in onze prijzenwinkel. Die prijzenwinkel kun je vinden op onze Facebookpagina, op onze website en aan de zalen. Bij sommige prijzen moet je de maat en de te printen naam noteren. Dit jaar krijgt de procentueel best verkopende groep opnieuw een mooi budget om iets leuk te doen met de groep. Vergeet dus zeker niet te noteren voor welke groep je verkoopt!

Rekening houdend met de huidige situatie, kiezen we er voor om niet langer met cash geld en bestelformulieren te werken. We werken wel terug met een voorverkoop maar alles gebeurt dit jaar online. De gymnasten krijgen via een brief de link naar een Google formulier. Daar duid je net als vroeger op het bestelformulier je verkochte stuks aan, je gekozen prijzen en vul je alle gevraagde gegevens in. Bij het afronden van de bestelling heeft u de keuze om te betalen via overschrijving of via Payconiq. Mogen wij vragen om bij de betaling een duidelijke mededeling (kerstverkoop en naam gymnast) te noteren zodat wij uw betaling gemakkelijk terugvinden. Dit kan uiterlijk tot en met 8 november 2020. Gelieve al je bestellingen te bundelen en 1 bestelling te plaatsen. De voorverkoop van de kistjes Gouden Carolus is reeds afgelopen. Dank aan alle mensen die een reservatie plaatsten. Gelieve jullie bestelling ook mee aan te duiden op het Google formulier en mee af te rekenen.
Je volledige bestelling dien je samen met de prijzen af te halen op zaterdag 5 december tussen 9.00 uur en 14.00 uur in de loods in de Bremstraat 40 te Lier op de grens met Duffel (achter de wijk de Beunt). Daar is een voldoende grote open ruimte om alles veilig te doen verlopen. Indien je voor minstens 50 euro verkocht hebt, kun je er ook voor kiezen om jouw volledige bestelling op die voormiddag op 1 adres binnen Duffel te laten bezorgen.

Je krijgt ook een reeks verkoopbewijsjes mee die je, indien gewenst door de koper, kunt invullen en afgeven.
Daarnaast ontvang je ook een besteloverzicht waarop je alle gegevens in verband met je verkoop kunt bijhouden en een affiche om reclame te maken. Heb je nog vragen of problemen, stuur dan een mailtje naar of telefoneer naar 0497 – 07 10 44.

We hopen dat we er een spetterende verkoop kunnen van maken!

Gelijkaardige berichten