[UPDATE] COVID-19 – training sessies opgeschort vanaf 29/10

Na de Ministerraad van de Vlaamse regering op dinsdag 27 oktober werden nieuwe maatregelen genomen inzake de sportsector. Deze gaan in vanaf woensdag 28 oktober om middernacht.

Wat zal er wijzigen voor onze club?
Binnen de club is er beslist dat alle trainingen en competities niet langer mogelijk zijn voor alle gymnasten vanaf 29 oktober tot tegenbericht van vernieuwde regels, conform de richtlijnen van de overheid.

De trainingen worden tijdelijk opgeschort voor alle leeftijden, dit wordt week na week geëvalueerd door de overheid.
Wij vragen onze trainers om de gymnasten zoveel mogelijk online bezig te houden dit in de vorm van leuke oefeningen, challenges of online trainingen.

+12 jarigen (vanaf 1ste middelbaar)
De trainingen worden tijdelijk opgeschort, dit wordt week na week geëvalueerd door de overheid.
Wij vragen onze trainers om de gymnasten zoveel mogelijk online bezig te houden dit in de vorm van leuke oefeningen, challenges of online trainingen.

-12 jarigen (gymnasten tot en met 6de leerjaar)
De trainingen van deze gymnasten kunnen vanaf 12 november voorlopig blijven doorgaan. Tenzij anders afgesproken met de trainer in functie.

Graag wijzen we jullie er nog eens extra op
Voel je je ziek, heb je symptomen, ben je positief getest of is iemand positief uit je bubbel kom je in geen geval naar de training. Je brengt je trainer hiervan steeds op de hoogte zodat hij/zij het nodige kan doen om een mogelijke coronahaard in de trainingsbubbel in te dijken.

Extra info voor meisjes 1-2 leerjaar West
Meisjes 1-2 leerjaar west op dinsdag zal nog eens opgedeeld worden in verschillende trainingsmomenten. Groep 1 van 17u30-18u30 en Groep 2 van 18u30-19u30. Trainster Sary zal de gymnasten zelf op de hoogte brengen in welke groep ze zullen trainen. De gymnasten van deze groep die trainen op woensdag, blijven op dit trainingsmoment.

Gelijkaardige berichten