Corona update 12/05/2021

Op het overlegcomité van dinsdag 11 mei werden er enkele versoepelingen aangekondigd. Deze hebben ook positieve gevolgen voor de sportwereld.

  • De aanbeveling van één hobby per kind is niet meer van toepassing, vanaf 12 mei mogen kinderen opnieuw meerdere hobby’s uitoefenen in dezelfde week.
  • Vanaf 9 juni: Niet-professionele sportwedstrijden en trainingen kunnen vanaf dan opnieuw plaatsvinden, met maximaal 50 personen indoor en maximaal 100 personen outdoor, met uitzondering van contactsporten.
  • Vanaf 1 juli: Vallen de beperkingen voor niet-professionele sporten weg. Jeugd- en sportkampen zijn vanaf dan ook mogelijk met overnachting.

Wat zal er wijzigen voor onze club?

-12 jarigen (gymnasten tot en met 6de leerjaar)

Onze werking voor alle -12 jarigen binnen de club zal terug hervat worden vanaf maandag 17 mei.
We vragen om de huidige bubbels nog te respecteren tot en met zondag 16 mei!
Aangezien we nog steeds moeten werken in bubbels van slechts 10 gymnasten vraagt dit enige voorbereiding. De communicatie hieromtrent zal zo snel mogelijk in jullie mailbox belanden!

+12 jarigen (vanaf 1ste middelbaar)

Voor deze groepen vragen wij aan onze trainers om buitentrainingen te organiseren. Hier geldt telkens een beperking van 25 personen per buiten bubbel. Meer info krijg je steeds door de desbetreffende trainer.
Indien alles goed gaat, zullen deze gymnasten vanaf 9 juni 2021 eindelijk de kans krijgen om opnieuw in de turnzaal te starten. Hierover volgt tijdig nog communicatie.


Gelijkaardige berichten