Kerstverkoop 2021 Flyer

Kerstverkoop 2021

Na het inrichten van de splinternieuwe gymhal is het spaarpotje van OGK terug leeg. We hopen dan ook dat we terug kunnen rekenen op jullie massale steun voor onze kerstverkoop 2021.

In ons assortiment zitten nog steeds de gekende witte en rode kerststerren, de pralinéfiguurtjes en het duopakket zure en zoete, vegetarische snoepjes. Daarnaast kunt u dit jaar ook een koekjespakket van LU, een duo van ronde kerstblikjes gevuld met lekkere koekjes, de heerlijke koeken van Jules Destrooper in een blikken geschenkverpakking Kerstmis of Nieuwjaar en tenslotte een zorgvuldig door Vinof geselecteerde rode en witte wijn in een geschenkverpakking bestellen.

Prijzen

Probeer jij ook om zoveel mogelijk te verkopen? Dan belonen we je graag met een mooi en groot aanbod van prijzen. Ook onze clubkleding zit in onze prijzenkast. Vanaf een aankoop van 10 euro heb je reeds recht op een prijs.

Elke verkochte euro is een punt waard. Heb je bijvoorbeeld voor 85 euro verkocht, dan mag je voor 85 punten kiezen in onze prijzenwinkel. Die prijzenwinkel kun je vinden op onze Facebookpagina, onderstaande afbeeldingen en aan de zalen.
Bij sommige prijzen moet je de maat en de te printen naam noteren. Wanneer je liever geen bedrukking op je prijs hebt, kun je daar ook voor kiezen.

Dit jaar krijgt de procentueel best verkopende groep opnieuw een mooi budget om iets leuk te doen met de groep.

Bestellen en afhalen

Vorig jaar is de online voorverkoop heel vlot verlopen. We kiezen er dan ook voor om dit te behouden. De gymnasten krijgen via een brief de link naar een Google formulier. Daar duid je op het bestelformulier je verkochte stuks aan, je gekozen prijzen en vul je alle gevraagde gegevens in.

Bij het afronden van de bestelling heeft u de keuze om te betalen via overschrijving of via payconiq. Mogen wij vragen om bij de betaling, indien het lukt, een duidelijke mededeling (kerstverkoop en naam gymnast) te noteren zodat wij uw betaling gemakkelijk terugvinden. Dit kan uiterlijk tot en met 8 november 2021. Gelieve al je bestellingen te bundelen en 1 bestelling te plaatsen.

Je volledige bestelling dien je samen met de prijzen af te halen op zaterdag 4 december tussen 10.00 uur en 13.00 uur in de loods in de Bremstraat 40 te Lier op de grens met Duffel (achter de wijk de Beunt). Indien je voor minstens 50 euro verkocht hebt, kun je er ook voor kiezen om jouw volledige bestelling op die voormiddag op 1 adres binnen Duffel te laten bezorgen.

Je krijgt ook een reeks verkoopbewijsjes mee die je, indien gewenst door de koper, kunt invullen en afgeven. Daarnaast ontvang je ook een besteloverzicht waarop je alle gegevens in verband met je verkoop kunt bijhouden.

Heb je nog vragen of problemen, stuur dan een mailtje naar of telefoneer naar 0497/07 10 44. We hopen dat we er een spetterende verkoop kunnen van maken!

Gelijkaardige berichten