OGK kerstverkoop 2022

Kerstverkoop 2022

Ook dit jaar is onze grote kerstverkoop terug gestart. De verdeling zal plaatsvinden op 3 december 2022.

Alle gymnasten hebben normaal gezien een brief met alle informatie gekregen. We hopen dan ook dat we terug kunnen rekenen op jullie massale steun voor onze kerstverkoop 2022.

In ons assortiment zitten nog steeds de gekende witte en rode kerststerren, de pralinéfiguurtjes en het duopakket zure en zoete, vegetarische snoepjes. Daarnaast kunt u dit jaar ook een koekjespakket van Lotus, kerstblikken gevuld met lekkere koekjes, de heerlijke koeken van Jules Destrooper in een geschenkverpakking en tenslotte een zorgvuldig door Thys drankenhandel Prik en Tik geselecteerde bierpakketten in een geschenkverpakking bestellen.

Prijzen

Probeer jij ook om zoveel mogelijk te verkopen? Dan belonen we je graag met een mooi en groot aanbod van prijzen. Ook onze clubkleding zit in onze prijzenkast. Vanaf een aankoop van 10 euro heb je reeds recht op een prijs.

Elke verkochte euro is een punt waard. Heb je bijvoorbeeld voor 85 euro verkocht, dan mag je voor 85 punten kiezen in onze prijzenwinkel. Die prijzenwinkel kun je vinden op onze Facebookpagina, onderstaande afbeeldingen en aan de zalen.
Bij sommige prijzen moet je de maat en de te printen naam noteren. Wanneer je liever geen bedrukking op je prijs hebt, kun je daar ook voor kiezen.

Vergeet je bestelling niet door te geven tot en met 11 november 2022 via de link die je op de brieven kan vinden.

Indien je nog vragen hebt, kan je ons steeds een mailtje sturen naar .

Gelijkaardige berichten