Kerstverkoop 2023

Ook dit jaar is onze grote kerstverkoop terug gestart. De verdeling zal plaatsvinden op 2 december 2023.

Alle gymnasten krijgen/kregen een brief tijdens de les met alle informatie. In bijlage kunnen jullie ook alle documenten nog eens terugvinden. We hopen dan ook dat we terug kunnen rekenen op jullie massale steun voor onze kerstverkoop 2023.

In ons assortiment zitten nog steeds de gekende witte en rode kerststerren, de pralin√©figuurtjes en de lotus koekjes. Daarnaast kunt u dit jaar ook zeevruchten, 2 x het koekjesblik gevuld met lekkere koekjes (2x125g), de heerlijke koeken van Jules Destrooper in een geschenkverpakking en tenslotte een zorgvuldig door Thys drankenhandel Prik en Tik geselecteerde bierpakketten in een geschenkverpakking bestellen.

Probeer jij ook om zoveel mogelijk te verkopen? Dan belonen we je graag met een mooi en groot aanbod van prijzen. Vanaf een aankoop van 10 euro heb je reeds recht op een prijs. Elke verkochte euro is een punt waard. Heb je bijvoorbeeld voor 85 euro verkocht, dan mag je voor 85 punten kiezen in onze prijzenwinkel. 

Bij sommige prijzen moet je de kleur, maat en de te printen naam noteren. Wanneer je liever geen bedrukking op je prijs hebt, kun je daar ook voor kiezen.

Vergeet je bestelling niet door te geven tot en met 3 november 2023. 

Indien je nog vragen hebt, kan je ons steeds een mailtje sturen via .

Overzicht van de prijzen:

Gelijkaardige berichten