Duffelcup 2024

De DuffelCup is een clubkampioenschap voor alle recreatieve gymnasten van onze club, ongeacht hun niveau, en dit vanaf de lagere school. Deze zal doorgaan op 11 mei 2024 in de Gymhal. De wedstrijd is opgesplitst per leeftijdscategorie. In de brief vind je de tijdstip waarop jouw leeftijdscategorie zal turnen.

Alle deelnemers krijgen een brevet en een leuke prijs, maar natuurlijk maakt iedereen ook kans op een medaille. Oefen dus extra hard en doe je best zodat jij er misschien wel eentje wint. Onthoud, de nadruk ligt vooral op plezier en de ervaring.

De inschrijvingen van de DuffelCup lopen op zijn einde. Als je je nog wilt inschrijven, vul dan de volgende brief in en geef deze zo snel mogelijk af aan je trainer (ten laatste zondag 21 april 2024).

Hopelijk zien we jou daar en veel succes met de voorbereidingen!

Gelijkaardige berichten